Kayıtlar

Şubat, 2020 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

4. Kitap Fuarı ‘Kitaplar Gül Açacak’ temasıyla dualar eşliğinde açıldı

Resim
Başdeğirmen: Öğrenmek ve bilgiyi paylaşmak zorundayız Isparta Belediyesi 4. Kitap Fuarı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını kitapseverlere açtı. Bu yıl 'Kitaplar Gül Açacak' temasıyla ve Milli Mücadele Kahramanı... EĞİRDİR SES 4. Kitap Fuarı ‘Kitaplar Gül Açacak’ temasıyla dualar eşliğinde açıldı

Mesai saatleri Değişti.

Resim
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, 2 Mart 2020 tarihinden itibaren il genelinde mesai saatlerinin değişeceğini belirten resmi yazıyı ildeki kamu kurumlarına gönderdi.  ... EĞİRDİR SES Mesai saatleri Değişti.

Süreyya Sadi BİLGİÇ'ten Açıklama.

Resim
TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Sürey... EĞİRDİR SES Süreyya Sadi BİLGİÇ'ten Açıklama.

Eğirdir Merkezde Devren Satılık

Resim
Aldığımız bilgilere göre Eğirdir Cami Mahallesi Belediye Caddesinde buluna İslamköy Ekmeği satış şubesinin olduğu işyeri sahibi eliyle devren satılıktır. İhtiyaç fazlası nedeni... EĞİRDİR SES Eğirdir Merkezde Devren Satılık

Hakan Hüsnü ERTAP Vefat Etti.

Resim
İlçemiz Yazla Mahallesi sakinlerinden Mehmet ve Ayşe ERTAP oğlu Hakan Hüsnü ERTAP vefat etti. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip hızırbey camiinden kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.&... EĞİRDİR SES Hakan Hüsnü ERTAP Vefat Etti.

Eğirdir'de Devren Satılık Lokanta ve Kahvehane

Resim
Eğirdir Turizm Fakültesi Sağlık Meslek Yüksekokulu yakınında bulunan Lokanta ve Kahvehane ruhsatı bulunan 140 M2 olan dükkanımız iş değişikliği nedeniyle devredilecektir. Detaylar telefonda verilecektir 0554 585 73 27.... EĞİRDİR SES Eğirdir'de Devren Satılık Lokanta ve Kahvehane

BAŞKAN VELİ GÖK'ÜN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Resim
Suriye’nin İdlib kentindeki Türk Askerlerimizin görev yaptığı birliğe Esad rejim güçlerinin Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına düzenlediği hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoru... EĞİRDİR SES BAŞKAN VELİ GÖK'ÜN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Suriye İdlib'ten gelen acı haberle kahrolduk!

Resim
Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçik şehit oldu. Saldırıda ağır yaralanan askerlerimiz Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye getirildi.... EĞİRDİR SES Suriye İdlib'ten gelen acı haberle kahrolduk!

BELEDİYECİLİK, PARA İMAL ETMEK VE İDAM ETMEK DIŞINDA HER ŞEY İLE İLGİLENMEKTİR

Resim
... EĞİRDİR SES BELEDİYECİLİK, PARA İMAL ETMEK VE İDAM ETMEK DIŞINDA HER ŞEY İLE İLGİLENMEKTİR

BAKAN ALBAYRAK'IN PROGRAMI BELLİ OLDU.

Resim
16.30 iş dunyası buluşması ıtso 18.30 Isparta belediyesi ziyareti... EĞİRDİR SES BAKAN ALBAYRAK'IN PROGRAMI BELLİ OLDU.

ADD Başkan ve Üyeleri Kaymakam Adem ÇELİK'in Huzurunda.

Resim
Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi Başkanı Şefika ÇELİK ve dernek üyeleri Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK&rsq... EĞİRDİR SES ADD Başkan ve Üyeleri Kaymakam Adem ÇELİK'in Huzurunda.

CHP'den Kaymakam Adem ÇELİK'e Ziyaret.

Resim
Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısı sonucu CHP Eğirdir İlçe Başkanı seçilen Mehmet Murat YILMAZ ve partililer, Kaymakamımız Adem ÇELİK’i ziy... EĞİRDİR SES CHP'den Kaymakam Adem ÇELİK'e Ziyaret.

Kaymakamımız Adem ÇELİK’in Regaip Kandili Mesajı

Resim
Kalplerimizin birbirine yaklaşmasını sağlayan kandiller, toplumumuzda müstesna bir yere sahiptir. Ramazan ayının müjdecisi mübarek üç aylara girdiğimiz ve bu gece idrak edeceğimiz Regaip Kandilinin sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına; bi... EĞİRDİR SES Kaymakamımız Adem ÇELİK’in Regaip Kandili Mesajı

Çağımızın hastalığı morbid obezite

Resim
İstanbul Rumeli Üniversitesinin Uygulama Hastanesi olan REYAP Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hasan Abuoğlu obezitenin tehlikelerini, tedavisini ve hangi hastalara obezite cerrahisini önerdiklerini tüm detayları ile açıkladı. Doç.Dr.Hasan A... EĞİRDİR SES Çağımızın hastalığı morbid obezite

Eğirdir'li Şair Dursun YEŞİL Fuara Davet Edildi.

Resim
Eğirdir SES eski yazarlarından Şair Dursun YEŞİL Fuara davet edildi.  ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA 28 Şubat-08 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Isparta Kitap Fuarına Isparta'lı yerel Şair ve Yazarlarımıza stant açılacaktır.... EĞİRDİR SES Eğirdir'li Şair Dursun YEŞİL Fuara Davet Edildi.

İZMİR'DE BULUNAN LİSELİ 3 KIZ, NEDEN KAÇTIKLARI BELLİ OLDU

Resim
... EĞİRDİR SES İZMİR'DE BULUNAN LİSELİ 3 KIZ, NEDEN KAÇTIKLARI BELLİ OLDU

CHP'den Başkan Veli GÖK'e Nezaket Ziyareti.

Resim
Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatının yeni başkan ve yönetimi Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.... EĞİRDİR SES CHP'den Başkan Veli GÖK'e Nezaket Ziyareti.

VERGİ DAİRESİNDEN BAŞKAN GÖK'E ZİYARET.

Resim
24 Şubat – 1 Mart Vergi Haftası münasebeti ile Eğirdir Vergi Dairesi Müdürü Mehmet YAĞCI ve beraberindeki vergi dairesi memurları Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bel... EĞİRDİR SES VERGİ DAİRESİNDEN BAŞKAN GÖK'E ZİYARET.

FARK YARATMAK

Resim
Geçmiş yıllarda öğretmenevinde galiba yabancı dil eğitimi genel müdürü ufuk açıcı bir konuşma yapmıştı. Benzeri programlardan farklı olarak başından geçmiş ilginç olayları bizlerle paylaşıyordu.... EĞİRDİR SES FARK YARATMAK

Başkan Veli GÖK, Mübarek üç ayların başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Resim
Başkan GÖK mesajında, ‘25 Şubat Salı günü mübarek üç ayların başlangıcını, 27 Şubat Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece de R... EĞİRDİR SES Başkan Veli GÖK, Mübarek üç ayların başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Aranan 33 şahıs Isparta'da yakalandı

Resim
... EĞİRDİR SES Aranan 33 şahıs Isparta'da yakalandı

Güleda Davasında Neler Yaşandı?

Resim
Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in öldürülmesiyle ilgili dava başladı. Güleda'yı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu o... EĞİRDİR SES Güleda Davasında Neler Yaşandı?

Eğirdir'de Bilardo Salonu Açıldı.

Resim
Eğirdir merkez belediye İşhanı 2. katta Hızırbey Bilardo ve Okey Salonu hizmete girdi. Eğirdir'li hemşehrimiz Mehmet BASKAN'ın hizmete sunduğu işyerinde 3 adet bilardo masası bulunuyor. Bilardonun yanı sıra okey salonu ve kıraathane olarak hizmet veren işyerinin hatırlı... EĞİRDİR SES Eğirdir'de Bilardo Salonu Açıldı.

Yıldırım: “Başkan, hem hizmet, hem gönüllere dokunacak işler yapacak”

Resim
Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı Binali Yıldırım, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Yıldırım, Başdeğirmen’e görevinde başarı dileklerini iletirken, “Isparta için, güller ve göll... EĞİRDİR SES Yıldırım: “Başkan, hem hizmet, hem gönüllere dokunacak işler yapacak”

Son Başbakan Binali YILDIRIM Geldi.

Resim
Son Başbakan gönül insanı Binali YILDIRIM bir dizi temaslarda bulunmak üzere Isparta'ya geldi. Eğirdir AK Parti İlçe Teşkilatı tam kadro olarak Isparta'da programa katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, Eğirdir Belediye Başkanı Veli... EĞİRDİR SES Son Başbakan Binali YILDIRIM Geldi.

DEVE 13 BİN TL'ye İstanbul'a Gitti.

Resim
İHALEYE BÜYÜK İLGİ. BELEDİYEMİZE AİT HAYVAN BARINAĞINDA... EĞİRDİR SES DEVE 13 BİN TL'ye İstanbul'a Gitti.

Vergi Dairesinden Kaymakamımız Adem ÇELİK'e Ziyaret.

Resim
Vergi Haftası Münasebetiyle Vergi Dairesi Müdürlüğü Kaymakamımız Sayın ADEM ÇELİK’i Ziyaret Etti... EĞİRDİR SES Vergi Dairesinden Kaymakamımız Adem ÇELİK'e Ziyaret.

Fatma ACAR'ın Durumunda Değişiklik Yok.

Resim
Önceki gün Babasultan mevkiinde bir otomobilin çarptığı Eğirdir Prof. Dr. Turan YAZGAN Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma ACAR'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Az önce ailesi ile telefon görüşmesi yapan SES muhabirine konuşan Recep ACAR, ... EĞİRDİR SES Fatma ACAR'ın Durumunda Değişiklik Yok.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ten Vergi Haftası Mesajı

Resim
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, her yıl 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanan "Vergi Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan GÖK, mesajında, toplumun... EĞİRDİR SES Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ten Vergi Haftası Mesajı

SDÜ Öğrencileri Eğirdir'e Akın Etmeye Devam Ediyor.

Resim
SDÜ TEMA Topluluğu öğrencileri bugün 70 kişilik grupla Eğirdir'e Geldi. Belediye Başkanımız Veli GÖK'ün projesiyle hayata geçen Elektrikli... EĞİRDİR SES SDÜ Öğrencileri Eğirdir'e Akın Etmeye Devam Ediyor.

Sezgin ve Kütük'ü Hastanede Ziyaret Etti.

Resim
TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yakup Küt&... EĞİRDİR SES Sezgin ve Kütük'ü Hastanede Ziyaret Etti.

AK Parti Kadın Kolları Ankara'dan Gelen Misafirleri Ağırladı.

Resim
AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Elvan GÖK ve Yönetimi dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti genel Merkezinden gelen misafirler bugün Eğirdir'de.... EĞİRDİR SES AK Parti Kadın Kolları Ankara'dan Gelen Misafirleri Ağırladı.

Kaymakamımız Adem ÇELİK Başkanlığında Toplantı.

Resim
Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK Başkanlığında Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı İçişleri Bakanlığı’nın “Trafik Güvenliği Uygulama Politikası” kapsamında trafikte sürücü, yolcu ve... EĞİRDİR SES Kaymakamımız Adem ÇELİK Başkanlığında Toplantı.

FETÖ Operasyonu: 13 Şüpheli Adliyede

Resim
Aralarında Isparta’nın da yer aldığı Zonguldak merkezli 8 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 13 şüpheli adliyeye sevk edildi.... EĞİRDİR SES FETÖ Operasyonu: 13 Şüpheli Adliyede

Düğünlerde artık bunları yapmak yasak

Resim
Her ay Isparta'da düzenli olarak bir ilçede ger&... EĞİRDİR SES Düğünlerde artık bunları yapmak yasak

BUGÜN HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİM.

Resim
Eğirdir hayvanat bahçesinde en son 2009 yılında Ömer Şengöl’ü devirerek... EĞİRDİR SES BUGÜN HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİM.

Kaymakam ÇELİK Turizm Danışma ve Kütüphanede Denetim Gerçekleştirdi

Resim
... EĞİRDİR SES Kaymakam ÇELİK Turizm Danışma ve Kütüphanede Denetim Gerçekleştirdi

Masal Canlandırma Yarışmasında 11 Okul Kıyasıya Yarıştı

Resim
İlçemiz genelinde 11 ilkokulun katıldığı masal canlandırma yarışmasında minik öğrenciler, masal canlandırması yaparak hünerlerini sergilediler. Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürl&... EĞİRDİR SES Masal Canlandırma Yarışmasında 11 Okul Kıyasıya Yarıştı

Kaymakamımız Adem ÇELİK Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Resim
Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundu. Orman İşletme Müdürlüğü’ne giden Kaymakam Adem &C... EĞİRDİR SES Kaymakamımız Adem ÇELİK Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Kaymakamımız Adem ÇELİK Eğirdir Tren Garında İncelemelerde Bulundu

Resim
Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK, dün kapalı halde bulunan Eğirdir Tren Garına giderek incelemelerde bulundu. Kurtuluş Savaşı esnasında batı cephesine mühimmat ve cephaneden Eğirdir’e yaralı taşıya... EĞİRDİR SES Kaymakamımız Adem ÇELİK Eğirdir Tren Garında İncelemelerde Bulundu

Kaymakamımız Adem ÇELİK Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Resim
Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK, ilçemizde görev yapan okul müdürleriyle bir araya gelerek aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Nafiz Yürekli Uygulama Oteli’nde ger&cced... EĞİRDİR SES Kaymakamımız Adem ÇELİK Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

FAZLALIKLAR SATILIYOR DİYEMİYOR KİMSE.

Resim
Eğirdir Köprübaşı mevkiinde Belediyemize ait  Hayvanat Bahçesinde bulunan ihtiyaç fazlası hayvanların satış ihalesi yapılacaktır. Hayvanat Bahçesinin ihtiyaç fazları olan ve hizmet dışı kalan hayvanlardan;  14 keçi, 11 koy... EĞİRDİR SES FAZLALIKLAR SATILIYOR DİYEMİYOR KİMSE.

BAŞKAN VELİ GÖK MAHALLE MUHTARLARI, ÖĞRENCİLER VE HALKLA ELEKTRİKLİ TEKNEDE BULUŞTU.

Resim
... EĞİRDİR SES BAŞKAN VELİ GÖK MAHALLE MUHTARLARI, ÖĞRENCİLER VE HALKLA ELEKTRİKLİ TEKNEDE BULUŞTU.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR.

Resim
BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR. TAEKWONDUCULARIMIZ YİNE DESTAN YAZDI. EĞİRDİR SÜLEYMAN DEMİREL ORTAOKULUMUZ TAEKWONDO’DA İL ŞAMPİYONU OLDU. 17.02.2020 tarihinde Isparta Işıkkent Spor Salonunda düzenlene... EĞİRDİR SES BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

Resim
TAKIMIMIZ YILDIZ ERKEK VOLEYBOL  ŞAMPİYONASI GRUB MAÇLARI İÇİN YOLA ÇIKTI. Türkiye şampiyonası grub eleme maçları bu yıl Bilecik'te yapılacak 19-20- 21- 22- 23 Şubatta 9 takımla mücadele edecek olan Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ort... EĞİRDİR SES YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

Ölürüm Türkiyem Sana

Resim
Davraz Eğirdir’le Başka Güzel Sömestr tatilinin yoğunluğunu geride bırakan Davraz Kayak Merkezi eşsiz manzarasıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Güneşli havanın tadını çıkaran kayak severler pistle... EĞİRDİR SES Ölürüm Türkiyem Sana

Bu Başarı Bizim Değil, Siz Halkımızın.

Resim
Bölgenin en çok takip edilen haber sitesi Eğirdir SES siz okuyucularının desteği ile büyümeye devam ediyor, www.egirdirses.com yetkilileri gün gece 12.00'e kadar siteye 188,773 kişinin girdiğini görerek gözlerine inanamadılar. Gece sabaha kadar ise... EĞİRDİR SES Bu Başarı Bizim Değil, Siz Halkımızın.

MAREM’den Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Eğitimi

Resim
Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü ile Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 03-17 Şubat 2020 tarihleri arasında üç modül olarak Tıbbi ve Aromatik Bitkiler kursu düzenlenmiştir. Kursa kayıtlı 59 kursiyere Enstit&uu... EĞİRDİR SES MAREM’den Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Eğitimi

TOKİ'nin Çekiliş Tarihi Belli Oldu

Resim
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle TOKİ tarafından yürütülen 221 proje için... EĞİRDİR SES TOKİ'nin Çekiliş Tarihi Belli Oldu

İl Birincisi Voleybol Takımı, Kaymakamımız Adem ÇELİK’i Ziyaret Ettiler

Resim
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da il birincisi olarak Eğirdir’i gururlandıran Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı, Kupalarını Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK’e getirerek sevinçlerini paylaştılar.... EĞİRDİR SES İl Birincisi Voleybol Takımı, Kaymakamımız Adem ÇELİK’i Ziyaret Ettiler