Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...
















Cumhuriyet Savcısı Mustafa ÖZER, Hakim Barbaros BOZKURT, Hakim Sibel KARTAL, Jandarma Komutanı Koray KARTAL bildiğiniz gibi son çıkan kararname ile yeni görev yerlerinde görev yapacaklar. Bu nedenle dün akşam Altıngöl Günaylar Restaurantta Piyanist Doğan eşliğinde bir veda yemeği tertip edildi. Yemekte tayinleri çıkan Hakim, Savcı ve Komutanımızın yanı sıra Kaymakamımız Dr. Yalçın YILMAZ ve eşleri, Savcımız Beytullah ÖZER ve eşleri, Adliye Yazıişleri Müdürümüz, İcra Müdürümüz ve tüm Adliye çalışanları onları bu anlamlı ve duygusal gecede yalnız bırakmadılar.Cumhuriyet Savcısı Beytullah ÖZER Eğirdir’deki hizmetlerini tamamlayan mesai arkadaşlarına plaket ve hediyelerini takdim ederek teşekkür etti.
Hoş sohbet içerisinde geçen gecenin sonlarına doğru Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL’de programa işlerinin yoğunluğu nedeniyle geç de olsa katılarak oda gönüllerini aldı.
    Hakim Barbaros BOZKURT’un Eğirdir’den ayrılacak olması nedeniyle oldukça üzgün olduğu gözlerden kaçmadı.
  Bizde Hür Haber Gazetesi olarak Eğirdir’deki görev sürelerini tamamlayarak yeni görev yerlerine tayinleri çıkan Hakim Barbaros BOZKURT’a, Hakim Sibel KARTAL’a, Jandarma Komutanı Koray KARTAL’a ve Cumhuriyet Savcısı Mustafa ÖZTÜRK’e yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyor, yolunuz açık olsun diyoruz.
Yine gecede Editörümüz Kemal ERBEN’in yanına gelerek neşe kaynağı olan Kaymkamımız Dr. Yalçın YILMAZ’ın kızı GÖKÇE ile Hakim Barbaros BOZKURT’un kızı minik İrem’in’de aynı sınıfta ve aynı okulda olmaları ve iyi arkadaşlıklarının bu tayinle bir nebzede olsa sonlanması onları da üzdü.
Gökçe ve İrem sık sık Editörümüz Kemal ERBEN’in yanına gelerek masasında misafir oldular.

(Resimlerin Üzerine Tıklayarak Daha Net Görebilirsiniz)




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...