BİLGİÇ’TEN BAŞKAN ÖZMERAL’E TAM DESTEK










MİLLETVEKİLİ SÜREYYA BİLGİÇ’TEN BAŞKAN ÖZMERAL’E ZİYARET
Ziyarette İlçe Kaymakamı Dr. Yılmaz da bulundu
BİLGİÇ’TEN BAŞKAN ÖZMERAL’E TAM DESTEK

AK Parti’den Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkan Vekili olan Süreyya Sadi Bilgiç, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gökgöz’ün de bulunduğu ziyarette Eğirdir’in önemli konuları gündeme taşındı.

Dört saatten fazla Eğirdir’de misafir edilen Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’le Karayolları, Hastahane, Eğirdir-Barla yolu, SDÜ’ye bağlı Eğirdir’de yeni açılan Yüksek Okullar ve okul binalarının yapımı, öğrencilerin barınacağı yurtlar, TOKİ Evleri, Eğirdir Kalesi, Esma Sultan Hamamı, Atıksu Arıtma Tesisi, Yeni Anadolu Lisesi Binası, Polis Yüksek Okulu, Eğirdir’in Turizm Merkezi olması, Tren İstasyonu, Tren Köprüsü, Elmanın daha iyi muhafazası ve pazarlanması, Eğirdir-Kovada-Antalya yolu gibi önemli konular görüşüldü.

Yapılan ziyarette, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Eğirdir’le ilgili görüşlerini bildirdiler. Belediye Meclisi üyesi Cengiz Kaya’nın 2008 yılında 6 milyon (Trilyon) zarar eden Belediye’nin kâra geçtiğini ve gelirini artırdığını belirtmesi dikkat çekti.

Milletvekili Bilgiç, Belediyeye yaptığı ziyarette “Biz Belediye Başkanımızın sıkıntılarını biliyoruz. Buna rağmen Başkanımız bütün zorlukların üstesinden geliyor. Bir yandan borçları öderken, bir yandan da hizmet vermeye çalışıyor. Bizim için bir Belediye Başkanı’nın ilk önce dürüst olması yeterlidir. Çalmayacaksın, çaldırtmayacaksın ve çalışacaksın. Başkanımızın her zaman yanındayız. Eğirdir için gereken yapılacaktır.” diyerek Başkan Özmeral’e destek çıktı.
Başkan Özmeral, Milletvekili Bilgiç ve İl Başkanı Gökgöz’ün Belediye’ye yaptığı ziyaretten fazlasıyla memnun kaldığını belirterek teşekkür etti.
Eğirdir’e ait konuların gündeme taşındığı ziyaret sırasında İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ın da önemli gördüğü noktalarda görüşlerini belirtmesi faydalı oldu.








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...