Eğirdir Emniyeti Yaşlılarımızı Unutmadı…













Bügün saat 13.30’da Yaşlılar Haftası münasebetiyle Eğirdir Emniyet Müdürlüğü bir yemek programı tertip etti. Programa Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ, Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL, Cumhuriyet Savcıları Mustafa ÖZTÜRK, Beytullah ÖZER, Hakim Sibel KARTAL, Emniyet Müdürü Ercan DEMİR, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Durmuş Ali ARSLAN, Huzurevi Müdürü Aytekin AERDOĞAN ve Huzurevi sakinleri katıldı.
Emniyet Müdürü Ercan DEMİR yemekte yaptığı konuşmada; ‘Yaşlılara saygı haftası kapsamında sayın kaymakamımızın talimat ve katkıları doğrultusunda, ilçe emniyet müdürlüğümüz tarafından organize edilen etkinliğimize hoş geldiniz diyoruz.
Etkinliğimizle ilçe bürokrasimiz ile koca çınarlarımızı bir araya getirerek gönül bağımızı ortaya koymak ve bunu daha da geliştirmeyi, hayatını ülke menfaatleri ve aynı zamanda sorumlu olduğu insanlara, ailesi için değişik iş ve meslek kulvarların da geçiren ve bugün itibarıyla saygıya ve hürmete layık durumda bulunan eli öpülesi yaşlılarımızla bir araya gelerek, onları toplum nazarında yeniden hatırlamayı amaçladık.
Mahkeme, kadıya mülk değildir atasözünden hareketle, yaşlılığın bir gün bizim de kapımızı çalabileceğini, dolayısıyla saygı görmek istiyorsak, şimdiden yaşlılarımıza saygılı ve sorumlu davranmayı, onları unutmamayı ve onlar için elimizden gelen katkıyı sağlamamız gerektiğini bilincini ortaya koymamız gerektiğini dile getirmek istedik.
Her geçen gün, devletimizin de sosyal politikaları ile daha da destekler konuma geldiği yaşlılarımızı bizler de hatırlamalı, onlara hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızda bir farkındalık oluşturmak ve gerçekleştirmeyi toplumsal sorumluluğumuz olarak  gördüğümüz bu etkinliğimize katılımınızdan dolayı şükranlarımı arz ediyor, saygılar sunuyorum’ dedi.


Kemal ERBEN - EĞİRDİR
























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...