EĞİRDİR’DE “OKULLAR HAYAT OLUYOR”




EĞİRDİR’DE “OKULLAR HAYAT OLUYOR”

Bakan Dinçer’in talimatı Eğirdir’de uygulamaya geçti.
Okulların kullanım alanlarından vatandaşlar da faydalanabilecek.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in talimatıyla “Okullar Hayat Olsun” projesi Isparta’da ilk defa Eğirdir ilçesinde gerçekleştirildi.
Eğirdir Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bahçesinde gül fidanları dikildi, okulda oluşturulan satranç, kütüphane ve internet salonu ile masa tenisi halkın hizmetine açıldı.
Eğirdir Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Songül, Şube Müdürü Necla Bozhüyük, okul idarecileri, muhtarlar, davetliler ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Songül, “Okullar Hayat Olsun” projesinin Isparta’da ilk defa Eğirdir ilçesinde gerçekleştirildiğini söyledi.
İnternet salonu, kütüphane ve satranç salonu Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve Başkan Özmeral ile davetliler tarafından kurdelesi kesilerek hizmete sunuldu.
Kaymakam Dr.Yılmaz ile Başkan Özmeral satranç ve masa tenisi oyununu oynadılar. Kaymakam Dr. Yılmaz ile Başkan Özmeral’in satranç ve masa tenisinde iddialı oldukları görüldü.
Kaymakam Dr. Yılmaz, Başkan Özmeral, Milli Eğitim çalışanları ve öğrenciler hep birlikte günün hatırasına toplu fotoğraf çekildiler.  
Eğirdir Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bahçesine dikilen 100’e yakın gülün Belediye tarafından temin edildiği belirtildi.

Başkan Özmeral, “Isparta’ya teşrif eden Milli eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in yaptığı açılış ve incelemelerinde gündeme taşıdığı “Okullar Hayat Olsun” projesinin erken zamanda Eğirdir’de gerçekleştiğini belirtti. Başkan Özmeral, “Bu proje diğer okullarımızda da uygulandığı zaman halkımız, velilerimiz ve öğrenciler bir birleriyle daha yakın temasta olacak. Mevcut okul binaları ve bahçeleri halkımızın ortak kullanım alanı haline gelecek daha faydalı olacak. Belediye olarak böyle güzel ve yeni projelere desteğimiz fazlasıyla olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eğitimci camiadan biri olarak bugün bu açılış ve hizmetlerden çok duygulandım” dedi. 












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...