Hemşehrimiz Efe BESTELCİ’den Bir Büyük Başarı Daha…






       Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı Dünya Şampiyonası’nda 7 Altın 1 Gümüş 3 Bronz madalya kazandı.
        Dünya Shotokan Karate Şampiyonası İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapıldı. Bu yıl rekor bir katılımla 35 ülke 132 spor kulübüne mensup 1520 sporcu kıyasıya mücadele etti.
Dünya şampiyonasında B.B. Bodrumspor kulübünü temsil eden Karate takımımızda mücadele eden  hemşehrimiz Efe BESTELCİ büyük bir başarı daha  kazandı. 7 Altın, 1 Gümüş ve 3 Bronz toplam 11 madalya ile Bodrum yarım adasının adını dünyaya duyurdular. Şampiyona da Kayra Sezgin 2 altın, Edanur Tiryaki 2 Altın, Efe Bestelci 1 Altın, 1 Bronz, Merve Erdoğan 1 Altın, Dilek Çelik 1 Altın, Senanur Tarakçı 1 Gümüş ve Avşin Barut 2 Bronz madalya kazandılar.
           Teknik direktör Fatih Uzunlulu sporcuların başarısının her geçen gün arttığını ifade ederek, “Sporcularımızın başarısı günden güne yıllardır artarak devam ediyor, hepsi ile gurur duyuyorum, yıllardır tüm uluslararası organizasyonlarda Bodrum yarımadasını en iyi şekilde temsil ediyoruz . Hedeflerimizi her yıl daha da büyütüyoruz. 2012 yılı uluslararası programımızı oluşturduk 3 yurt dışı 4 de yurt içi uluslararası yarışmaya katılacağız. Eminim ki sporcularımız bu yarışmalarda ülkemizi ve Bodrum’u en iyi şekilde temsil edecekler. Sporda başarı ancak takım halinde çalışmaların sonunda ortaya çıkar, ben ailenin bu takım oyununun en önemli oyuncusu olduklarını düşünüyorum.  Her zaman bana ve sporcularıma destek veren sporcu ailelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
        Eğirdir’li hemşehrimiz Efe BESTELCİ’yi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Öte yandan EFE Eğirdir'e geldiğinde Murat DALCI aracılığıyla haber sitemiz eğirdirgölsesi.com'a da demeç verecek.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...