KÖPEK ÜZERİNDEN SİYASET DE VARMIŞ'....










KÖPEK ÜZERİNDEN 

BİLE SİYASET YAPMAYA ÇALIŞTILAR


BAŞKAN ÖZMERAL, “KÖPEKLERİN ÜZERİNDEN BİLE SİYASET 

YAPIP BİZİ YIPRATMAYA ÇALIŞANLAR VAR”

Eğirdir Belediyesi hayvan barınaklarında açlıktan köpeklerin birbirini yediği yönündeki haberlerin aslının olmadığı belirlendi. Basında çıkan haber ve fotoğrafların maksatlı olarak tamamen siyasi yönden yıpratmak maksadıyla kullanıldığı ortaya çıktı.

Konu ile ilgili olarak Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Hayvan Barınakları’nda bazı olumsuzlukların olduğu yönünde basında aslı astarı olmayan beyanatlarla maksadını aşan açıklamalarda bulunuldu ve görüntüler ortaya çıkarıldı. Zaman içerisinde  kimin haklı olduğu tesbit edilmiş oldu. Devletin resmi kuruluşları konuyu  incelemelere tabi tuttular. Hayvan barınaklarında hiçbir olumsuzluğun olmadığını rapor ettiler. Bu tür haberlerin kim tarafından niçin yapıldığı da böylelikle ortaya çıkmış oldu. Hiçbir şey bulamayan bazı kesimler, şimdi de köpekler üzerinden siyaset yapıp bizi yıpratmaya çalıştılar. Fakat bunu da beceremediler. Çünkü, olumsuzluklarla, yalanlarla, peşkeşlerle, vurdum duymazlıklarla bizim işimiz olmadı. Bazı kesimler bizi kendilerine benzetmeye çalıştı ama başaramadı. Sağduyulu saygıdeğer halkımız, bizim ne tür işler yaptığımızı ve nelerin karşısında olduğumuzu çok iyi biliyor. Bizlere iftira atanları, tezgâh kuranları da iyi biliyor” dedi.

Başkan Özmeral, havyaların günlük yemek ihtiyacının fazlasıyla karşılandığını ve Belediye Veterinerinin gözetiminde köpeklerin gerekli muayeneleri yapılarak kısırlaştırıldığını söyledi.

Veteriner kontrolünde olan bir havan barınağında olağanüstü durumlar haricinde hiçbir aksaklığın olmadığı da vurgulandı.

Yapılan denetimlerde, “Bahse konu alanda mevzuata aykırı bir durum tesbit edilmemiştir” kaydı yer almaktadır.  




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...