MYO ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ



MYO ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Onur Küçük, Halil Özbıçakcı, Fatma Çetin, Ramazan Şevik, Fatma Tufan ve Ömür Yaşar Özdamar’ın birlikte hazırladıkları Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in destekleri unutulmadı. 

“Dişlerim İnci, Gülüşlerim Birinci” adlı Sosyal Sorumluluk Projesini gerçekleştiren Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Başkan Özmeral’i makamında ziyaret ederek, MYO Müdürü Doç. Dr. Nazmi Avcı’nın imzaladığı Teşekkür Belgesini takdim ettiler.

Öğrenciler, “Ağız ve Diş Sağlığı” adlı bilgilendirme sunumu için Başkan Özmeral’i 29 Mart 2012’de yapılacak programa davet ettiler. 

Öğrencilerle diş sağlığı ve diğer konularda sohbet eden Başkan Özmeral, “Sizleri tebrik ediyorum. Diş sağlığı çok önemlidir. İsabetli bir konu seçmişsiniz. Çok faydalı oluyorsunuz. 300’e yakın diş macunu ve diş fırçasını öğrencilere ulaştırmanız ayrı bir güzelliktir. Sizlere başarı ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Başkan Özmeral, öğrencilerin toplu fotoğraf isteklerini yerine getirdi. Öğrencilerin ziyaretinde bulunan Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin de fotoğraf karesinde yerini aldı. 











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...