MYO ÖĞRENCİLERİNDEN KÜLTÜR ÇALIŞMASI















Gökçehöyük İlköğretim Okulu Unutulmadı

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencilerinden Aykut Şahin, Kiraz Türkyılmaz ve Sefa Kayretli’nin, Eğirdir’e 25 km uzaklıktaki Gökçehöyük İlköğretim Okulu’nda Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında düzenlemiş oldukları 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizin ve Kurtuluş Savaşı’ndaki Kadın Kahramanlarımızın hayatını anlatan çizgi romanları öğrencilere dağıtıldı.


Aykut Şahin, Kiraz Türkyılmaz ve Sefa Kayretli birlikte yaptıkları çalışmayı, “Vatanımızın  ne çilelerle ne zorluklarla düşman işgalinden kurtarıldığını, bu vatan için ne canlar feda ettiğimizi, bizim için bütün zorlukları göğüsleyerek iman gücüyle başarabildiklerini, annelerin oğullarını bile bile  ölüme gönderdikleri Kahraman Şehitlerimizi unutmamak, unutturmamak için böyle bir çalışmayı öngördük” şeklinde açıkladılar.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’ in büyük katkılarıyla yaptıkları bu çalışmalar Gökçehöyük İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve Öğrencilerini sevince boğdu. Gökçehöyük İlköğretim Okulu Müdürü Şaban Akın böyle bir çalışmanın yapılmasından mutluluk duyduğunu belirterek böyle önemli bir çalışmaya emek sarf eden arkadaşlara teşekkür etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nazmi Avcı, öğrencilerinin böyle bir çalışma yapmasından dolayı gurur duyduğunu ve tebrik ettiğini belirtti.
Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, bu millî konuda heyecan duyup emek sarfeden öğrencileri makamında plaket ile takdir etti.

Proje sorumluları olan Aykut Şahin, Kiraz Türkyılmaz ve Sefa Kayretli, kendilerine destek çıkan Başkan Özmeral’e katkılarından dolayı makamında teşekkür ettiler.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...