YAZLA MAHALLESİNDE TARİHÎ HANGÂH KARŞISI TEMİZLENDİ VE GÖLE DOĞRU YENİ YOL AÇILDI











            Yazla Mahallesi sakinlerinin isteklerini dikkate alan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Yazla Mahallesi Yangınevleri önündeki tarihî Hangâh karşısındaki alanlarda da temizlik yaparak rahatlık getirdi. Mahallenin geniş, boş arsalarının bulunduğu arsalar üzerinde iş makineleri ile temizlik ve düzleme çalışmaları yapan Eğirdir Belediyesi, mahalle sakinlerinin takdirini topladı.
İmara göre yol gözüken alanda da çalışma yapan Belediye iş makineleri, Hangâh karşısında Yazla çıkış yoluna bağlantılı göle doğru yeni yol açtı. Arıklardan yaz, kış devamlı göle uzanan su giderleri için çalışma bölgesinde yeni borular döşenerek, gerekli çalışmalar ile yeni yol üzerinden rahat geçilebilir hale getirildi.
Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in bizzat tatil, akşam demeden takibettiği çalışmalar sırasında mahalle sakinleri, çalışan personele çeşitli ikramlarda bulunarak sevinçlerini belirttiler, teşekkür ettiler.
Başkan Özmeral, arazi düzenlemelerinde kolaylık sağlayan önceden Belediye Başkanlığı yapmış Emekli Albay Ahmet Doğanay ile çalışmalara gönülden destek veren ve ikramlarda bulunan mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Bu yaptığımız bir giriş bölümüdür. Esas göl tarafında da yeni düzenlemeler yaparak halkımızın rahat etmesini sağlayacağız. Buralar, çok kıymetli yerler. Mahallemizin sıkıntılarını biliyorum. Yıllardır biriken ve çözülemeyen problemlerin bir anda halledilmesinin mümkün olmadığını sizler de takdir edersiniz. Biz çalışmalarımızda samimiyiz. Verdiğimiz sözü de yerine getiririz. Halkımızın bizi anlayışla karşılamasını bekliyoruz. “ dedi.
Başkan Özmeral’in temizlik çalışması sırasında çok öncelerden atılmış su arığı kenarından çıkan köşe taşını Yangınevleri önüne düzgünce koydurması dikkat çekti.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...