AYNI GÜN RUHSAT


BAŞKAN ÖZMERAL ABDULLAH DÜRÜS’E AYNI GÜN RUHSAT VERDİ
DÜRÜS, EKSİK EVRAKLARINI TAMAMLADIĞI GÜN RUHSATINI ALDI
Başkan Özmeral, “Belediyemizde adamına göre uygulama olamaz. Biz halkımız için varız ve halkımız adına iş yapıyoruz. Belediyemizin ve saygıdeğer halkımızın haklarını korumak bizim asıl vazifemizdir.”

Abdullah Dürüs’ün Özgüneş Limited Şirketi adına Belediye’nin kapatma kararına karşı açtığı yürütmeyi durdurma talebi Isparta İdare Mahkemesince reddedildi.

Daha önce Eğirdir İstasyon Mahallesi’nde Altınkum Plajı Cami yanındaki Belediye’ye ait kiralık dükkânda ruhsat almadan izinsiz açılan Özgüneş Altıncan Market’in ruhsat işlemleri yeni tamamlandı.

Özgüneş Elektrik Malzemesi İnşaat Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına Şirket Müdürü Abdullah Dürüs, eksik olan evrakları tamamladı ve kira borcunu ödedi. Aynı gün İş Yeri Açma ruhsatını Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral imzalayarak Abdullah Dürüs’e teslim etti.

31.01.2012 tarih 13 numaralı Eğirdir Belediyesi encümen Kararına göre mühürlenip kapatılan Özgüneş LTD Şirketi’ne ait işyeri yeni alınan ruhsatla yeniden açıldı. 

Eksik evrakları tamamlayan ve Şirket ortaklarından olan Şirket Müdürü Abdullah Dürüs, İşyeri Açma Ruhsatı’nı aynı gün Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in elinden alırken heyecanlandı ve duygulandı, “Başkanım açılışımıza bekliyoruz, açılışı sizin yapmanızı istiyoruz” dedi.

Abdullah Dürüs, Başkan Özmeral’e, “Size çok teşekkür ediyorum. Sizin hak yemeyeceğinizi ve hakkaniyetli davranacağınızı biliyordum. Beni çok sevindirdiniz. Açılışımıza gelirseniz çok memnun olacağım. Çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” diyerek kucaklaştı ve marketin açılış ruhsatını teslim aldı.

Başkan Özmeral, yaptığı açıklamada, “Hiçbir zaman onun, bunun adamı olmadık. Belediyemizin uygulamalarında sevdiğimiz, sevmediğimiz diye bir ayrımcılık olamaz. Hissiyatlarla hareket edemeyiz. Biz halkımız için varız. Halkımız adına iş yapıyoruz. Belediyemizin ve saygıdeğer halkımızın haklarını korumak bizim asıl vazifemizdir” dedi. 











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...