Eğirdir'de Mobese Semeresini Vermeye Başladı





Eğirdir Vakıfbank Şubesinden para çekmek isterken parasını Kaptıran N.Ş.Ş isimli yaşlı Amca’yı dolandıran şahıs, işyeri ve Mobese Kameralarından kaçamadı.
Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Eğridir Vakıfbank Şubesi önünde bulunan ATM’den N.Ş.Ş isimli bir amcanın emekli maaşını el çabukluğu ile dolandıran şahısla ilgili olarak Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada Mobese ve İşyeri Güvenlik Kameralarından yapmış oldukları araştırmalar sonucunda T.A. İsimli Şüphelinin görüntülerinden hareketle şahsın kimliği belirlenerek, Yanında bulunan bir bayan ile birlikte bir araçla gelerek dolandırıcılık olayının gerçekleştiren şüphelinin daha sonra ilçemizden ayrıldıkları Şahsın yapılan sorgusunda çok sayıda aynı suçtan kaydının olduğunun tespit edilmesi üzerine arama çalışmaları başlatılmıştır.
Mobese ve İşyerlerinde bulunan kameralar sayesinde çabuk ve hızlı sonuç alınabildiği, İşyeri kameraları sayesinde mağduriyetlerin giderilebileceği  yapanların yanına kalmadığı kameralar sayesinde yola çıkılarak şahsın kimliğinin tespit edildiği.   14 Mobese kamerası takubinin yapıldığı görülmüştür. 
KAMERA KAYITLARINDAN
ALINAN BU RESİMLERDE AMCANIN PARASINI ÇAKTIRMADAN CEBİNE ATAN ŞAHIS AMCAYA MAAŞIN YATMAMIŞ DİYİP KARTINI
VEREREK İLÇEDEN AYRILIYOR.



SADECE EĞİRDİR HABERLERİ VEREN
eğirdirgölsesi.com'a reklam verebilirsiniz.
İletişim :  0535 461 03 48 - 0537 312 05 40

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...