LAF DEĞİL, İCRAAT ÜRETİYORLAR…











Polis Haftası Kutlamalarını Dar Çerçevede Yapıp İşlerine Bakıyorlar…

Türk Polis Teşkilatımızın 167. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Programı bu yıl Eğirdir’de dar ve mütevazi bir şekilde kutlanmaya başladı.
Eğirdir’de meydana gelen olayları anında çözen Eğirdir Emniyeti bugünde Eğirdir’de meydana gelen MARK dolandırıcılarının izini sürerek yakaladı ve adalete teslim etti.
Eğirdir’de ‘Elinde bol miktarda ALMAN MARKI bulunduğunu söyleyen H.T., İ.T., ve O.K., kendisinin meşgul olduğu için ya da vakti olmadığı için paraya çeviremediğini ve düşük fiyata elinden çıkarmak istediğini bunu doğrulamak için elindeki MARK’lardan numune gösteren ve bu işin doğru olduğunu ispat için bir döviz bürosunda Mark’ların sahte olmadığını ve bir değeri olduğunu doğrulayan şahıslar, bu yöntemle ilçemizde 70 Bin TL dolandırıcılık yaptılar.
Fakat Eğirdir Emniyetinin başarılı çalışmaları sonucu yakayı ele verdiler.
167. Yılını kutlayan ve başarılara imza atan  Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutlarken, suç ve suçlularla mücadelesinden ödün vermeyen Saygıdeğer Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan DEMİR başta olmak üzere Başkomiser Ali Rıza BAYDAR ve tüm polislerimizi kutluyoruz.

Kemal ERBEN- EĞİRDİR








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...