Halk Bankası 74 Yaşında





Halk Bankası 74 Yaşında

Halk Bankası 74. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor. Bu kapsamda Eğirdir Halk Bankası Şube Müdürlüğüne kutlama ziyaretleri sürüyor. Bu gün İlçe Esnaflarımızdan Gültekin Çiçekçilik Sahibi Şekip GÜLTEKİN Halk Bankası Müdürü Mehmet Birol ÇORLU’yu ziyaret ederek tebrik etti.
Halk Bankası Eğirdir Şube Müdürü Mehmet Birol ÇORLU gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada; ‘Bankamızın 74. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğu ile değerli Eğirdir Halkını selamlıyorum.
74 yıldır Üreten Türkiye’ye hizmet ve destek veren, ülkenin en zor günlerinde dahi bu misyonundan vazgeçmeyen Halkbank;  Esnaf, Sanatkar ve KOBİ’lerin öncelikli tercihi olmaya, beraber yola çıktığı firmaları büyüterek kurumsal firmalara dönüştürmeye, bireysel bankacılık ve müşteri memnuniyeti alanlarında gerçekleştirdiği atılımlarla hızla yükselmeye ve beraberindekileri yükseltmeye devam ediyor.
Gösterdiği bu başarılı dünyanın en değerli ve verimli bankaları arasına girmiş ve her geçen gün  bu çıtayı yükselterek devam ediyor.
Gösterdiği bu başarılı performansla dünyanın en değerli ve verimli bankaları arasına girmiş ve her geçen gün bu çıtayı yükselterek devam etmektedir.
Yaptığı atılımlarla çağımız bankacılığının önündeki hizmetleri müşterilerine en ucuz maliyetle sunan, 785 şubesi ve 14.000 yetişmiş personeli ile ülke ekonomisine yön veren kurumlar arsında yer alan Halkbank; 74 yıldır karşılıklı sürdürdüğümüz desteklerle oluşan bu gurur tablosunu ülkemize ve insanımıza yaşatmaya devam edecektir.’ Dedi.












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...