Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesine 2 yeni Üroloji Hekimi atandı.



            Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne atanan Üroloji hekimleri Op. Dr. Oğuz Ergin ve Op. Dr. Hüseyin Hüsnü TIĞLI hasta kabülüne başladılar.
            Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne yeni atanan Ürüloji hekimlerinden Op. Dr. OĞUZ ERGİN 08/05/1979 Antalya doğumlu. 1997 yılında Osman Gazi Tıp Fakültesi 2004 Akdeniz Tıp Mezunu olan Ergin, 2009 İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde İhtisasını yapmış. 2011-2012 yılları arası Artvin Hopa Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Ergin ve Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne atandı ve buradaki görevine başladı.
            Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne yeni atanan Ürüloji hekimlerinden Op. Dr. HÜSEYİN HÜSNÜ TIĞLI ise,  07/05/1951 Adapazarı Hacettepe Tıp Mezunu Almanya’da İhtisas yaptı.  Gazi Tıp Fakültesinde Öğretim Görevlisi, Tepecik Eğitim Araştırma, Buca Devlet Hastanesinden ilçemiz Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne atandı. Üroloji hekimi Op Dr. HÜSEYİN HÜSNÜ TIĞLI’ya da görevinde başarılar dileriz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...