KENDİNE DÖN HOCAM…



Dünyanın her yerinde çekmeyen bir ulusal kanal olabilir mi?  Başkan Özmeral çok yakında çıktığı bir yerel televizyonda soruları çok rahatlıkla cevaplamış. Sayın Başkan kimseyi kandırmaya gerek yok, o soruları hazırlayan sizsiniz. Televizyon kanalına ücret verip o kanalda kendi sorularınızı yanıtlayan da sizsiniz. Madem o kadar hazırlık yaptınız. Eğirdir’e 2 Adet bölüm açıldı, bu bölümlerle ilgili Rektörü ve Senatoyu Eğirdir’e getirip bir de halka ‘okullarımız hayırlı olsun’, ‘Eğirdir Öğrenciye Doyacak’, sloganlarıyla halkı kandırdınız. Fakat şu ana kadar bir çivi dahi çakılmadı.  Peki bu soru size soruldu mu, bilmiyorum sorulup sorulmadığını, çünkü o adı geçen kanalı izlemedim. İzleyenlere sordum öyle bir soru sorulmadı dediler.
O kanala çıkmak için kaç para verdin başkan? Bunu cebinden vermişsindir muhakkak. Fakat Belediyenin bütçesinden ödeme yaptıysan bu halk sana hesap soracaktır er veya geç. Dürüstlük kisvesine bürünerek yol aldığın bu gemi, mutlaka su alıyor bir yerlerinden, geminin batması için tipi veya borana, fırtınaya gerek yok. Belediyeyi  de kimin yönettiği de ortada. Madem bir programa para verip çıkıyorsun gel karşıma seninle Gölsesinde Canlı yayın yapalım, ve sorularımızı cevapla. Eğirdir’i su içerek tanıtamazsın, şow yaparak ancak kendini küçük düşürür,  millete her zamanki gibi paytonla poz veriyor diye güldürürsün, kendine dön hocam kendine. Seni hep pofpoflayacak değiliz. Böyle bir zorunluluğumuz da yok. Biz halkız, halktan biriyiz, halk ne derse biz onu söyler, halkın yanında oluruz. Eğirdir Gölsesi.Com Haber SitemizCanlı yayınlarla, her haberiyle Eğirdir’imizi tüm Dünya’ya yeterince tanıtıyor. Sizin para karşılığı televizyonlara çıkmanıza benzemez bu iş. Biz ücretsiz ve karşılıksız seviyoruz Eğirdir’i ve tanıtıyoruz. Eğirdir Gölsesi.Com haber sitesine Googl’den günde 1500 ila 2000 kişi, Facebook’tan 3 Bin ile 4 Bin Kişi ve toplamda paylaşımlarımızla yaklaşık 50 bin kişiye haberlerimizi yansıtıyoruz, bizim sitemiz sizin çıktığınız kanalı sollar, ezer geçer, son yaptığımız Ege Balık Ağları Fabrikasının haberi tıklanma rekoru kırarak Ulusal Basın ve Çok Sayıda Ulusal Gazete bizi tebrik ederek bu haberi paylaşmamızı istediler, bizde paylaşarak ne denli Eğirdir sevdalısı ve nedenli önemli bir işe imza attığımızın farkındalığını yaşıyoruz.
Kur hadi böyle bir fabrika,  3 yıldır Eğirdir Belediye Başkanısın 50-60 kişiye iş istihdamı sağlayacak bir fabrika kur seni alnından öpeceğim. Sen hergün bir kanala  para vererek konuşamazsın ve buna gücün yetmez,  ama biz hergün Gölsesinde Canlı olarak halkı konuşturabiliriz. 4 saat Canlı yayın yapma kapasitemiz sitemizde mevcuttur.
Şimdilik sana diyeceklerim bunlar HOCAM, kendine dön HOCAM,  kalan süreni de haber yazıp, temize çektirip, birde bol bol fotoğraf çektirip geçirme.  Zaten bu halk senden zamanı geldiğinde hesabı soracaktır.
Birde son olarak başka kurumlara gönderdiğin birde arayarak sık sık toplayıp fotoğraf çektirdiğin insanların gururlarıyla da oynama, onları sen göndermedin Türkiye genelinde başka kurumlara geçişler oldu zaten, ama her şeyi olduğu gibi bunu da sen sahiplendin.
Konuşacak, dertlenecek çok şey var ama bugünlük bu kadar saygılarımla.

Kemal ERBEN
EğirdirGölsesi.Com 
Editörü
Tel : 0537 312 05 40 
İş : 311 52 49
egirdirekspresofsetmatbaa@hotmail.com


Yorumlar

  1. Sana yakışanı yapmışsın Kemal.Tebrik ederim,objektif yorumlarının devamını temenni ederim.Durmak yok, yola devam :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...