OLUKLACI YALAN MI OLDU?



OLUKLACI ŞENLİĞİ YALAN MI OLDU?

Başkan Halktan Kaçıyor mu?

Tarihinde İlk Defa Halk Festivali Bu Yıl Yapılmadı…

2003 Yılında dönemin Belediye Başkanı Tacittin GENÇAY tarafından ve Eğirdir sevdalısı Voleybol Antrenörü Ahmet ÖZKOÇ’un önderliğinde başlatılan ve geçtiğimiz yıla kadar aralıksız sürdürülen ‘Oluklacı Halk Şenliği’ bu yıl Anneler Gününün üzerinden bir buçuk ay geçmesine rağmen halen gerçekleştirilemedi.
Eğirdir denilince halkın birlik ve beraberliğini pekiştiren şenliklerin başında gelen ‘Oluklacı Halk Şenliği’ tarihinde ilk defa yapılamama tehlikesi ile karşı karşıya.
Geçtiğimiz günlerde Belediye hopörlöründen ertelendiği duyurulan ama tarihi açıklanmayan şenlik için tehlike çanlarımı çalıyor.
Futbol, Voleybol, Hayvanat Bahçesi, Elma Bahçesi, Yeni Sanayi,  Halı Saha, Üniversite, Halil Üstün Parkı derken  acaba sıra Oluklacı Şenliğine mi geldi yorumları bugünlerde Eğirdir halkı arasında konuşuluyor.
Eğirdir Halkı Oluklacı Şenliğinin akıbetini merak ediyor. Bir araya gelebildiğimiz tek şenliğimiz demi elimizden alınmak isteniyor. Çünkü Eğirdir tarihinde en kötü dönemlerde bile unutulmayan ve gerçekleştirilen şenlik bu yıl neden gerçekleştirilmedi.
Cevabı yerel yönetimin en kısa zamanda vermesi bekleniyor.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...