Adnan EMREM’i Kaymakam İkna Etti…






 Eski Hükümlü Adnan EMREM geçtiğimiz Cuma gününden beri açlık grevi yapmış ve kamuoyunun dikkatini çekmişti. Önceki günde gazetecilere şenlik sonrası kemdisini yakacağını beyan EDEN Adnan EMREM’i dün saat 12.00’de ziyaret eden Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ beraberinde Emniyet Müdürü Yahya Murat YAVUZ ve yeni Jandarma Komutanı Ali DEMİR ve polis memurları ikna ziyaretinde hazır bulundular.
Adnan EMREM’in Kale arkasında bulunan bir yeri istedidiğini ve maaşla çalışmak istemediğini beyan etmesi üzerine Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ ve Emniyet Müdürü Yahya Murat YAVUZ uzun süren görüşmelerden sonra EMREM’i ikna etmeyi başardılar.
Kendisi için yer tespiti yapılarak istediği işyerinin verilmesi konusunda söz alan ve bu işlemlerin bir anda yapılamayacağını anlatan Dr. Yalçın YILMAZ’ın kendisiyle ilgilenmesinden memnun olan Adnan EMREM dün öğlen itibariyle ölüm orucunu sonlandırdı.
Bundan sonrski süreçte Adnan EMREM için yer aranmaya başlandı.
Ayrıca Adnan EMREM’in nazik tavırları ve Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ’a Türk Bayraklı Köstüklü saat hediye etmesi de dikkatlerden kaçmadı.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...