BAĞILLI’DA BÜYÜK ŞÖLEN












Arif Hoca’nın Düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni, Camii Açılışı ve Yol Açılışı gerçekleşti…
 Bağıllı Köyü Bu gün tarihi bir güne şahitlik etti. Bağıllı Köyü nüfusuna kayıtlı hayırsever Arif DEMİR’in organize ettiği toğlu sünnet şöleni ve açılışlara Isparta Valisi Memduh OĞUZ, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN,  AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ, Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ, çevre il ve ilçe Belediye Başkanları yanı sıra, Isparta ve çevrenin tüm protokol üyelerinin yanı sıra binlerce vatandaşta bu açılış ve sünnet şölenine katıldılar.
Bağıllı Köyünün 3/2’lik bir bölümüne parke taşı döşeten, Camii Yapımının yanı sıra, Huzurevi Yapımı ve birçok hizmete imza atan Arif  DEMİR’de Şölene Eşi Ayşe Hanım, Çocukları Hasan ve Dudu ile birlikte katıldı. 2 gün boyunca süren şölen de Bağıllı Köylüleri sahne alan sanatçılarla gece boyu eğlendiler.
Bu gün gündüz programında ilk olarak konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Arif DEMİR gülerek herkesin alkış ve gülücüğünü aldı. Uzunca bir konuşma yapacak diye bekleyen Protokol erkana ve halka karşı tekrar gülerek ‘Güldüm ve sizleri de güldürdüm buda bir konuşmadır’ diyerek kürsüden ayrılması neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Arif Hoca’nın kürsüye çıktığı bu anlar ve Bağıllı Köyü Şöleninden renkli görüntüleri www.egirdirgölsesi.com adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Arif hocanın bu neşeli konuşma enstantenelerinden hemen sonra Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ ve Bazı Protokol Üyeleri de konuşmalar yaptı.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf ZİYA GÜNAYDIN ‘Arif Hoca kesenin ağzını açmışken tüm Bağıllı Köylüleri olarak sıla-i rahim tarzında memleketine hizmet eden Arif Hoca’nın peşini bırakmayın ve bu hizmetlerin devamını sağlayın, dedi. Huzurevi yapımında Arif Hocayla beraber oturduklarını ve Huzurevi’nin yapımında krokisini kendisinin çizdiğini söyledi.’
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ ise; ‘Arif DEMİR Hoca memleketini doğduğu yeri unutmuyor ve hizmetler yapıyor, Arif Hoca’nın açmak istediği Huzurevi’nin başka bir platformda, başka bir hizmette kullanılmasını ben talep ediyorum’, dedi. Mesela buraya güzel bir yatılı Kur-an Kursu açılabilir’ önerisini sundu.
Isparta Valisi Memduh OĞUZ ise; ‘Bir kişiye serveti var diye hürmet ediliyorsa bu çok günahtır. Allah’a ortak koşmak kadar günahtır, ama aynı zamanda cömerti sevmekte cennete girmesi için deveyi iğne deliğinden geçirmek gibi bir şeydir.
Bugün işte burada cömertliği kutluyoruz, işin özü budur.
Cömert ne demektir imkanlarını çevresine ve yakınlarına kullanmaktır. Bu köyden çıkan bir arkadaşımız belli bir servet edinmiş ve bu servetini insanlarla paylaşıyor.
Arif DEMİR’i alkışlıyoruz. Birde Arif DEMİR’in bu görünen hizmetler dışında bir de görünmeyen yardımları var, bunu sadece kendisi ve Allah biliyor. Yani sağ elin verdiğini sol el görmüyor. Tabi bizde bu yapılan hizmetlerden sonra Devlet olarak ta kendimize bir iş çıkartmalıyız, kesiktaştan çıkarılacak su ve Huzurevi binasının nasıl değerlendirileceği konusunda da bizler elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız finans işlemi ise en son düşünülmeli, dedi.
Bu Huzurevi binasının yatılı Kur-an Kursu olması için ben taraftarım, dedi.
Buradan hiç unutamadığımız vatanın her köşesinde hizmet yapan evlatlarımıza da cenab-ı Allah’tan kolaylıklar diliyoruz. Başta Arif DEMİR olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum’ dedi.
Erenler Mehteran Takımının konseri ilgiyle izlendi. Daha sonra protokol ve misafirlere yemek ikramlarının ardından Vali Memduh OĞUZ ve Protokol üyeleri Bağıllı Köyünden ayrıldı. Gece geç saatlere kadar şölen devam etti.



TÜM VİDEO GÖRÜNTÜLERİ ÇOK YAKINDA
GÖLSESİ FARKIYLA SİZLERLE OLACAK







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...