GÜLPEMBE TELLİ’YLE CIVIL CIVIL…











Kemal ERBEN Celal KASAP



GÜLPEMBE TELLİ’YLE CIVIL CIVIL…

İlçemizin güzide Anaokullarından biri olan Gülpembe Anaokulu yeni Müdürü Ali TELLİ göreve gelir gelmez yenilikler yaparak adından söz ettiriyor.
Daha önceki Okul Müdürleri Ayşe ÇİMENCAN ve Mukaddes İNAN’dan sonra göreve gelen Ali TELLİ daha önceki Müdürlerimize hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim, bende onların bıraktığı yerden görevi devralarak, yenilikler yaparak çalışmalarımı sürdürüyorum’ dedi.
Okul Müdürü Ali TELLİ yaptığı açıklamada; ‘Bildiğiniz gibi Gülpembe Anaokulunda 14.09.2012 tarihinde göreve başladım. Sizinde bildiğiniz gibi Gülpembe Anaokulu Eğirdir İlçemizin güzide okullarından biridir. Göreve başladığım tarihten Okul için bazı çalışmalar yaptık. İlk olarak giriş kapısını değiştirdik. Yan sokaktan bir giriş kapısı açtık. Çünkü ön kapıdan girişlerde trafik açısından sıkışmalar meydana geliyordu. Buda çocuklarımız ve velilerimiz için risk oluşturuyordu. Çocuklarımız için şişme kaydırak ve zıp zıp aldık. Çocuklarımız doyasıya kayıp, zıp zıpta oynuyor. Fotokopi makinesini yeniledik. Okulumuzun dökülen sıvalarını onardık. Yeniden boya, badana  yaptırdık. Kardeş  okul kapsamında, Kilis İli Musabeyli İlçesi, Hüseyinoğlu İlköğretim Okulu anasınıfı ile kardeş okul olduk. Okulumuzda bulunan atıl durumda olan bazı materyalleri, koliler halinde kardeş okulumuza gönderdik. Okulumuzda, çocuklarımız için İlk etapta İngilizce, Jimlastik kursu açacağız. Velilerimizin isteklerine göre Müzik ve halk oyunları kursunu da açmayı planlamaktayız. Okulumuza, Veli, öğrenci, Öğretmen, Okul dörtgeninde bağları daha da güçlendirmek için Okul aile birliğini kurmuş bulunuyoruz.’ Dedi.
Öte yandan okul öğretmen ve miniklerini bahçede cıvıl cıvıl halde bulduk. Keyifleri yerinde olan miniklerin öğretmenleri ve müdürleri ise onlarla daha da mutlular.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...