DÜNDEN BUGÜNE NE DEĞİŞTİ?





Yuvalı Köyü Muhtarı Selehattin DEMİRBAŞ bakın yıllar önce mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL’in AK Parti İlçe Başkanı iken yerel gazetelere verdiği ilana ve sonrasında bugün verdiği demeçlere. Bu iki demecide yorumsuz olarak yayınlıyoruz.
İşte Yıllar Önce Eğirdir’de yerel Gazetelere verdiği demeç :

O. NURİ ÖZMERAL’E AÇIK MEKTUP
Yuvalı Köyü Muhtarı olarak, köyümüzden elinizi ayağınızı çekmenizi, kömür, gıda yardımı gibi işlerde işimize karışmamanızı istiyoruz.
Devletimizin yardımları, muhtaç ailelerimize gerektiği gibi zaten yapılmaktadır. Ancak sizin, ihtiyacı olmayan kişi ve aileleri ihtiyacı varmış gibi gösterip, vatandaşımızı birbirine düşürmenizden rahatsızız.
Yuvalı Köyümüze AK Parti İlçe Başkanı olarak bir şeyler yapmak istiyorsanız, projelerle gelip bize yardımcı olunuz. Ancak vatandaşımızı birbirine düşürmekten vazgeçiniz. Muhtarlıkta gözünüz varsa şimdiden hazırlanınız.
Saygılarımla.

Selehattin DEMİRBAŞ
Yuvalı Köyü Muhtarı

İşte sevgili okuyucular bu satırlar Yuvalı Köyü Muhtarına ait. Geçtiğimiz gün Yuvalı Muhtarı Selahattin DEMİRBAŞ’ın gazetelere verdiği komeditraji mesajı ise şu şekilde ;

TEŞEKKÜR
Eğirdir’in mahallelerini ve sanayi çarşısına parke taşı ve alt yapı hizmetlerini yaparak halkın hizmetine sunan, Eğirdir’i güzelleştiren ve işçi maaşlarını gününde ödeyen Belediye Başkanı O. Nuri ÖZMERAL’e teşekkür ederim.
YUVALI KÖYÜ MUHTARI
Selahattin DEMİRBAŞ

Sevgili okuyucular yıllar önce verilen demeç ve şimdi verilen mesaj acaba yıllar neyi değiştirdi, Dünden bugüne ne değişti? Yorum EĞİRDİR HALKININDIR.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisinin Hamide Ana’sı Eğirdir’de…

Kim Bu Arif Hoca?...

Hakim, Savcı ve Komutana Duygusal ve Güzel Veda...